• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Plisson Shaving Brush Essential Night Blue with...

Plisson Shaving Brush Essential Night Blue with White Fiber Tuft T12

75,00 €
67,50 €
(Έκπτωση 10%)

Το πινέλο ξυρίσματος σε ίνες "Pure Grey", έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν ένα πιο αναζωογονητικό ξύρισμα.

758

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Βούρτσα ξυρίσματος σε ίνες "Pure Grey", έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν ένα πιο τονωτικό ξύρισμα. Εύκολο στη συντήρηση, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη δοκιμασία του χρόνου και παρέχει γενναιόδωρο αφρό για το ξύρισμά σας. Συναρμολογημένο στο χέρι και κατάλληλο για τον βίγκαν τρόπο ζωής.


Αυτή η βούρτσα είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό οξικό άλας. Ελαφρύ και με καλό κράτημα. Αυτό το μοντέλο προσφέρεται σε μέγεθος 12, στάνταρ, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Κατασκευάζεται στα εργαστήριά μας στη Γαλλία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η  καλύτερη στιγμή για ξύρισμα  είναι το πρωί, αμέσως  μετά το ντους  και πριν το πρωινό: τα μαλλιά σας, που αποτελούνται κυρίως από κερατίνη, είναι πιο απαλά και  ευκολότερα στο κούρεμα και το δέρμα του προσώπου σας λιγότερο εύθραυστο. Προετοιμάστε τον αφρό ξυρίσματος φορτώνοντας το πινέλο με σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος. Η χρήση των προϊόντων που ονομάζονται «παρασκεύασμα ξυρίσματος» είναι διπλή: ενισχύει την ενυδάτωση της τρίχας αφαιρώντας το λίπος της (σμήγμα) και δεύτερον, προστατεύει το δέρμα σας από την επιθετικότητα της λεπίδας.

 

1/  Με σαπούνι ξυρίσματος : Το πρόσωπό σας είναι εκ των προτέρων βρεγμένο (ιδανικά μετά το ντους), τοποθετήστε γρήγορα τη βούρτσα σας κάτω από ζεστό νερό και κάντε αφρό με το σαπούνι μέσα στο μπολ (χωρίς να θρυμματίσετε τα μαλλιά) μέχρι να αποκτήσετε έναν παχύ και κρεμώδη αφρό. Απλώστε το στο πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις για ένα ή δύο λεπτά, τον χρόνο για να μαλακώσετε και να ισιώσετε αρκετά τα μαλλιά από τα γένια σας.

2/  Με κρέμα ξυρίσματος : Μόλις το πρόσωπό σας προετοιμαστεί και το πινέλο ξυρίσματος εμποτιστεί με ζεστό νερό, βάλτε μια  μικρή ποσότητα κρέμας  πάνω από το πινέλο και αφήστε το πρόσωπο  για ένα έως δύο λεπτά όπως περιγράφεται παραπάνω. Μερικοί χρήστες προτιμούν να λιμάρουν απευθείας ένα ίχνος κρέμας σε κάθε μάγουλο με το σωληνάριο και μετά το γαλακτωματοποιούν με το πινέλο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να διατηρήσετε την  ποιότητα της βούρτσας ξυρίσματος σας  για πολλά χρόνια, συνιστούμε  να την ξεπλένετε  καλά μετά από κάθε χρήση για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη κρέμας ή σαπουνιού και να στραγγίσετε. Στη συνέχεια  τρίψτε το απαλά  σε μια πετσέτα πριν το βάλετε  ανάποδα  σε  κατάλληλο σταντ .

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.