• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Plisson Shaving Brush Black Faceted White Fiber...

Plisson Shaving Brush Black Faceted White Fiber Tuft T12

80,00 €
72,00 €
(Έκπτωση 10%)

Ρωσική γκρι πολύπλευρη βούρτσα ξυρίσματος

754

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Russian Grey επιτρέπει ένα διεγερτικό βούρτσισμα που απολεπίζει το δέρμα σε βάθος. 

Αυτή η βούρτσα είναι κατασκευασμένη από οξικό άλας. Ελαφρύ και με καλό κράτημα. Αυτό το μοντέλο προτείνεται σε μέγεθος 12, στάνταρ, καλά προσαρμοσμένο για καθημερινή χρήση.

Κατασκευάζεται στα εργαστήριά μας στη Γαλλία.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

1/ Με σαπούνι για γένια: Με το πρόσωπό σας προ-βρεγμένο (ιδανικά μετά το ντους), ξεπλύνετε γρήγορα τον ασβό σας με ζεστό νερό και γαλακτωματοποιήστε το σαπούνι μέσα στο μπολ (χωρίς να συνθλίψετε τα μαλλιά) μέχρι να αποκτήσετε έναν παχύ και κρεμώδη αφρό. Εφαρμόστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για ένα ή δύο λεπτά για να μαλακώσουν και να ισιώσουν αρκετά τα μαλλιά των γενειάδων σας.

2/ Με κρέμα ξυρίσματος: Μόλις το πρόσωπό σας είναι έτοιμο και το πινέλο έχει υγρανθεί με ζεστό νερό, τοποθετήστε μια κρέμα στο επάνω μέρος του πινέλου και σαπουνίστε το πρόσωπο για ένα έως δύο λεπτά όπως περιγράφεται παραπάνω. Μερικοί χρήστες προτιμούν να εφαρμόζουν ένα ίχνος κρέμας απευθείας σε κάθε μάγουλο με το σωληνάριο και στη συνέχεια να το γαλακτωματοποιούν με το πινέλο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να διατηρήσετε τις ιδιότητες της βούρτσας για τα γένια σας για πολλά χρόνια ακόμα, συνιστούμε να την ξεπλένετε καλά μετά από κάθε χρήση, για να αφαιρείτε τυχόν ίχνη κρέμας ή σαπουνιού και να την στραγγίζετε. Στη συνέχεια τρίψτε το ελαφρά σε μια πετσέτα πριν το αποθηκεύσετε ανάποδα σε μια κατάλληλη θήκη.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.