• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Plisson Shaving Brush Antique Russian Grey Tuft

Plisson Shaving Brush Antique Russian Grey Tuft

85,00 €
76,50 €
(Έκπτωση 10%)

Ένα υπέροχο βουρτσάκι ξυρίσματος Antique από τη συλλογή Heritage, με διαχρονική λαβή εμπνευσμένη από την περίοδο Art Deco. Είναι διακοσμημένο με μια τούφα Russian Grey, με σφιχτές και στιβαρές τρίχες που εξασφαλίζουν τονωτική προετοιμασία του δέρματος.

752

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η λαβή είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα της Plisson. Κατασκευασμένο στη Γαλλία από επινικελωμένο χαλκό, έχει άτυπο αλλά εργονομικό σχήμα που εξασφαλίζει αξιόπιστο και ευχάριστο κράτημα. 

Τα ρώσικα γκρίζα μαλλιά είναι τα πιο προσιτά της σειράς μας. Αντιπροσωπεύει τον τέλειο συμβιβασμό μεταξύ στιβαρότητας και σταθερότητας και είναι προικισμένο με γαλακτωματοποιητική δύναμη που επιτρέπει τη λήψη ενός όμορφου αφρού, φέρνοντας ένα βέλτιστο στρώμα προστασίας. Επιπλέον, τονώνει και απολεπίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας με κάθε χρήση. Αυτός ο τύπος μαλλιών είναι ιδανικός για πυκνά, μέτριας σκληρότητας γένια ή άτομα που αναζητούν μια δυναμική και χαλαρωτική εμπειρία ξυρίσματος. 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Διατηρήστε το πινέλο ξυρίσματος ξεπλένοντάς το με ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση. Αφαιρέστε όλα τα ίχνη κρέμας/σαπουνιού και στύψτε τις τρίχες ανάμεσα στα δάχτυλά σας και τρίψτε τις απαλά σε μια καθαρή, στεγνή πετσέτα. Μόλις το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το πινέλο ξυρίσματος ξανά στη βάση του, κατά προτίμηση ανάποδα, για να τελειώσει το στέγνωμα και να απομακρύνει την υγρασία που έχει απομείνει. 

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.