• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Moroccanoil Body Souffle Original 200ml

Moroccanoil Body Souffle Original 200ml

38,89 €
35,00 €
(Έκπτωση 10%)

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με γρήγορη απορρόφηση, για να παρέχει καθημερινή ενυδάτωση και μεταξένια, λεία αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος.

4781
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Περιέχει ένα μείγμα επανορθωτικών ελαίων σπόρων argan, αβοκάντο και macadamia, καθώς και ενυδατικό σκουαλάνιο για τη βελτίωση του φυσικού φραγμού του δέρματος. Είναι αρωματισμένο με το χαρακτηριστικό άρωμα της Moroccanoil, ένα μείγμα πικάντικου κεχριμπαριού και γλυκών λουλουδιών. Συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμο γυάλινο βάζο.

Εφαρμόστε άφθονα σε νωπό ή στεγνό δέρμα μετά τον καθαρισμό για να κλειδώσετε την υγρασία ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας περιποίησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΡΓΑΝΕΛΑΙΟ

Εξαιρετικά πλούσιο σε φυσικές τοκοφερόλες (Βιταμίνη Ε), λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, αυτό το 100% φυσικό λάδι βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο του.

ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ & ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ MACADAMIA

Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην οικοδόμηση της φυσικής άμυνας του δέρματος και την αποκατάσταση της υγρασίας.

ΣΚΟΥΑΛΑΝΙΟ

Απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.