• Μειωμένη τιμή
  • -30%
Comi Dandruff Control Clear Scalp System

Comi Dandruff Control Clear Scalp System

42,00 €
29,40 €
(Έκπτωση 30%)

Σύστημα κατά της πιτυρίδας

Ξεφορτώσου την πιτυρίδα σε 2 Βήματα!

Στο πακέτο περιέχονται σαμπουάν, serum και βούρτσα μασάζ για το τριχωτό της κεφαλής.

5598
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
Χαρακτηριστικά
Ανάγκες Μαλλιών
πιτυρίδα
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Στο πακέτο περιέχονται σαμπουάν, serum και βούρτσα μασάζ για το τριχωτό της κεφαλής.

Ασφαλής Χρήση κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού

Καθημερινή Χρήση

Για Ολους τους τύπους Μαλλιών

Με συστατικά Φυσικής προέλευσης

Η συσκευασία μπορεί και πρέπει να ανακυκλώνεται!

Η βούρτσα είναι από φυσικό υλικό Βρώμης.

Παράγεται στην Ελλάδα

Vegan & Cruelty Free

1. Comi Dandruff Control Clear Scalp Shampoo 250ml

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για την ανακούφιση του ερεθισμένου τριχωτού της κεφαλής. Περιέχει σαλικυλικό οξύ για ελαφριά απολέπιση και καθαρισμό του δέρματος, εκχύλισμα τριαντάφυλλου για βελτίωση της όψης των μαλλιών και της κεράτινης στιβάδας, φυτικό εκχύλισμα Anetholea Anisata που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και του ερεθισμού του τριχωτού της κεφαλής λόγω της ξηροδερμίας, καθώς και πανθενόλη που βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών. επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά και μειώνει το φριζάρισμα.

2. Comi Dandruff Control Detoxifying Serum 100ml

Τονωτικό σέρουμ κατά της πιτυρίδας. Εφαρμόζεται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής. Με αντλία σπρέι για ευκολία στη χρήση. Βοηθά στην εξάλειψη των συμπτωμάτων της πιτυρίδας ενώ καταπραΰνει το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής.

Περιέχει σαλικυλικό οξύ για ελαφριά απολέπιση και καθαρισμό της επιδερμίδας, εκχύλισμα τριαντάφυλλου για την βελτίωση της εμφάνισης των μαλλιών αλλά και της κεράτινης στιβάδας, εκχύλισμα από το φυτό Anetholea Anisata που βοηθά στην μείωση των φλεγμονών στο τριχωτό της κεφαλής και τους ερεθισμούς λόγω ξηροδερμίας, καθώς και πανθενόλη που βοηθάει στην ενυδάτωση της τρίχας, στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και στην μείωση της ψαλίδας.

3. Comi Oat Scalp Massager

Βούρτσα από βρώμη για μασάζ του τριχωτού της κεφαλής. Απομακρύνει τις νιφάδες πιτυρίδας ενώ καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και δυναμώνει τα μαλλιά.

Με μαλακές τρίχες σιλικόνης.

Το απαλό μασάζ κατά την διάρκεια της χρήσης σαμπουάν, καθαρίζει τις νιφάδες πιτυρίδας, δημιουργεί υπεραιμία στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και επιτρέπει στο Serum που θα ακολουθήσει να απορροφηθεί πιο άμεσα και σε βάθος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Βήμα 1ο

Βρέξτε τα μαλλιά σας. Τοποθετείστε το σαμπουάν στο χέρι και κάντε μασάζ στο κεφάλι σας. Συνεχίστε το μασάζ με την βούρτσα μασάζ με απαλές κινήσεις. Αφήστε 5 λεπτά και ξεβγάλτε. Σκουπίστε με μία πετσέτα.

Βήμα 2ο

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα, εφαρμόστε το Serum απευθείας στο κεφάλι με απαλό μασάζ. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Διαμορφώστε το χτένισμα σας όπως επιθυμείτε.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.