• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Beardburys Fiber Gel 100ml

Beardburys Fiber Gel 100ml

16,00 €
14,40 €
(Έκπτωση 10%)

Αυτό το στυλ είναι υπέροχο αν έχετε πολύ φαρδύ μέτωπο. Είναι επίσης ιδανικό για να κοντύνει ένα μακρόστενο πρόσωπο. Ιδανικό για πολύ casual και casual styling.

1225

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Αυτό το στυλ είναι τέλειο αν έχετε φαρδύ μέτωπο, καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των αναλογιών του προσώπου με κομψό και κολακευτικό τρόπο. Είναι επίσης ιδανικό για την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης ενός επιμήκους προσώπου, καθώς το στρατηγικά δομημένο κόψιμο δημιουργεί οπτική αρμονία στο σχήμα του προσώπου.

Αυτό που κάνει αυτό το στυλ εξαιρετικό είναι η ευελιξία του για να ταιριάζει σε διάφορες ρυθμίσεις και περιστάσεις. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για casual και αβίαστα εμφανίσεις, προσφέροντας μια χαλαρή αλλά άκρως στυλιζαρισμένη εμφάνιση. Αυτή η κλασική κοπή έχει τροποποιηθεί επιδέξια για να ευθυγραμμιστεί με τις τάσεις του 2022. Διαθέτει διακριτικά διαβαθμισμένα πλαϊνά και πίσω τμήματα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά καθορισμένα περιγράμματα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι η μεγάλη φράντζα που προσθέτει μια νεανική και φρέσκια πινελιά, ενώ το φινίρισμα παραμένει απίστευτα φυσικό.

Αυτό το μοντέρνο κόψιμο και φινίρισμα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες. Από ανεπίσημες συγκεντρώσεις έως πιο επίσημες εκδηλώσεις, αυτή η εμφάνιση προσαρμόζεται εύκολα, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε μια κομψή και σχολαστικά περιποιημένη εικόνα σε κάθε περίσταση. Είναι μια επιλογή που όχι μόνο ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις αλλά σας δίνει και την ελευθερία να πειραματιστείτε και να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας.

Με αυτό το στυλ, όχι μόνο αποκτάτε μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αλλά και η αυτοπεποίθηση που προκύπτει από τη γνώση της εικόνας σας αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ αυθεντικά και κομψά. Είναι μια επιλογή που σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε και να επιδεικνύετε τον καλύτερο εαυτό σας ανά πάσα στιγμή.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.