• Μειωμένη τιμή
  • -35%
Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design...

Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design Vitalizing Kit

41,30 €
26,85 €
(Έκπτωση 35%)

Το σετ περιλαμβάνει:

  • Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design Maintenance Shampoo 250ml
  • Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design Maintenance Conditioner 250ml
5099
7 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design Maintenance Vitalizing Κit θρέφει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα και δίνοντάς τους απίστευτη λάμψη.

Χωρίς Parabens και θειικό άλας, περιέχει φόρμουλα εμπλουτισμένη με Babassu Oil και κερατίνη που αφήνει τα μαλλιά απαλά, χωρίς μπερδέματα και γυαλιστερά.

Πρωτοποριακή σύνθεση που περιέχει δύο καινοτόμες τεχνολογίες: Τεχνολογία εξομάλυνσης και Τεχνολογία πειθαρχίας. Βασικό στοιχείο της αποτελεί επίσης το Bond System, μια τεχνολογία προστασίας που λειτουργεί μέσα και έξω από την ίνα της τρίχας για να βελτιώσει την αντοχή της. Για να αυξηθεί η προστατευτική απόδοση στα μαλλιά, το νέο σύμπλεγμα Kera-Protection, ένα σύμπλεγμα κερατίνης και φυτικού κολλαγόνου, προστέθηκε στην τεχνολογία εξομάλυνσης. Τέλος, τα μαλλιά γίνονται απαλά και λαμπερά από το Babassù Oil, ένα πολύτιμο έλαιο Αμαζονίου που βοηθά να τους δώσει μια λαμπερή και μεταξένια όψη.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.