• Μειωμένη τιμή
  • -30%
Schwarzkopf Professional Bonacure Frizz Away...

Schwarzkopf Professional Bonacure Frizz Away Conditioner 200ml

16,60 €
11,62 €
(Έκπτωση 30%)

Conditioner που τιθασεύει τα χονδρά, απείθαρχα μαλλιά που φριζάρουν. Vegan προϊόν - χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

4840
4 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Schwarzkopf Professional Bonacure Frizz Away Conditioner 250ml

Χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρωστικά, αυτό το ανάλαφρο Vegan conditioner από τη Bonacure Frizz Away είναι ειδικά σχεδιασμένο να ξεμπερδεύει απαλά και να τιθασεύει τα χονδρά, απείθαρχα μαλλιά που φριζάρουν. Προσφέρει σε όλους τους τύπους μαλλιών έως και 72 ώρες έλεγχο κατά του φριζαρίσματος, για όμορφα λαμπερά, λεία μαλλιά.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το anti-frizz conditioner σε νωπά μαλλιά, ταμποναρισμένα με πετσέτα και δουλέψτε το.

Ξεβγάλετε μετά από 2 λεπτά.

Παρουσιάζουμε μια προηγμένη τεχνολογία που περιέχει Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης + Έλαιο Μπαμπασού.

Το μυστικό των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης Bonacure Frizz Away βρίσκεται στη συνδυαστική δράση της Vegan Κερατίνης και της Τεχνολογίας Cell Equalizer με Έλαιο Μπαμπασού. Η Vegan Κερατίνη είναι μια ένωση αμινοξέων υψηλής αποτελεσματικότητας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την αναπλήρωση του φθαρμένου φλοιού των μαλλιών, μέσα από την αναδόμηση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής του. Η Τεχνολογία Cell Equalizer επανορθώνει την εξωτερική επιφάνεια κάθε τούφας μέσα από την πλήρωση των δοκιμών κενών. Έτσι, αποκαθιστά την ελαστικότητα της τρίχας, χαρίζοντας δύναμη και προσθέτοντας λάμψη. Το έλαιο Μπαμπασού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και παρουσιάζει υψηλή ικανότητα διατήρησης της υγρασίας.

Οι συνθέσεις προσφέρουν εντατική θρέψη, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τη διαχείριση των χονδρών, απείθαρχων μαλλιών που φριζάρουν. Προστατεύοντας την τρίχα από τις φθορές του styling και το σπάσιμο, τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά και ορατά πιο λαμπερά, ενώ το φριζάρισμα εξαφανίζεται!

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.