• Μειωμένη τιμή
  • -15%
Murdock London Beard Conditioner 250ml

Murdock London Beard Conditioner 250ml

24,00 €
20,40 €
(Έκπτωση 15%)

Μαλακτική κρέμα γενειάδας

1197
1 Αντικείμενο

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Μαλακώνει και δυναμώνει τη γενειάδα σας.

Αλλάξτε τη σχέση σας με τα γένια σας χρησιμοποιώντας το Conditioner με ισορροπημένο pH. Η πρωτεΐνη σιταριού δυναμώνει τα μαλλιά, μειώνει το σπάσιμο και προάγει τη λάμψη, ενώ το κιτρικό οξύ διατηρεί μια ισορροπία pH που ταιριάζει καλύτερα στις τρίχες του προσώπου. Αυτό βοηθά να ισιώσουν τα πετσάκια και να αφήσουν τα μαλλιά λιγότερο επιρρεπή στο μπέρδεμα. Χωρίς χημικά, καθώς δεν έχει εξεταστεί μόνο η κατάσταση των μαλλιών σας, αλλά και του δέρματος από κάτω, φροντίζοντας να μην ερεθίζεται καθώς πλένεστε και περιποιείστε τα γένια σας.

Μια μικρή ποσότητα που εφαρμόζεται στις τρίχες του προσώπου και στη συνέχεια ξεπλένεται θα κάνει πραγματικά τεράστια διαφορά στη συνολική κατάσταση της γενειάδας σας. Είναι επίσης τέλειο για κάθε τρίχα προσώπου που είναι επιρρεπής σε ξηρότητα και σπάσιμο, ενισχύοντας τα μαλλιά έτσι ώστε, να μπορούν να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά και πυκνά. Να είστε ευγενικοί με τα γένια σας.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.