Σωστό Balayage

Μία από τις πιο καυτές τάσεις των μαλλιών είναι το Βalayage. Είναι το μυστικό των πανέμορφων μαλλιών που βλέπετε σε πολλές διασημότητες και εφαρμόζετε σε όλους τους τύπους μαλλιών, σε όλα τα μήκη και τα χρώματα.

Εκεί που άλλες τεχνικές μπορεί να είναι περιοριστικές, το Βalayage μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά. Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά ή κοντά, ίσια ή σγουρά, ή οτιδήποτε μεταξύ αυτών, το balayage μπορεί να δώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των ανδρών και των γυναικών.

Πως πρέπει να φαίνεται;

Το Balayage είναι μια γαλλική λέξη που σημαίνει να ζωγραφίζετε. Είναι μια τεχνική χρώματος μαλλιών ελεύθερης χρήσης που δίνει μια πραγματικά φυσική εμφάνιση χωρίς αυστηρές ή προφανείς γραμμές αναγέννησης.

Το Balayage δημιουργεί ένα φωτεινό, φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών με πολυτονικό φινίρισμα. Σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο. Η τεχνική χρησιμοποιεί πινελιές φωτός και σκιάς για να δημιουργήσει πολλαπλές διαστάσεις στο χρώμα. Στο σωστό Balayage δεν υπάρχουν έντονες γραμμές και κοψίματα.

Η τεχνική δίνει στον κομμωτή την ελευθερία να τονίσει το κούρεμα και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα χρώματα των μαλλιών.

Είναι μια εξαιρετική μέθοδος αν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα σας αλλά δεν θέλετε να κάνετε μια τολμηρή αλλαγή του χρώματος.

 

Πως περιποιούμαστε μαλλιά με τεχνική Balayage στο σπίτι

Συνήθως το Βalayage απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση από το παραδοσιακό χρώμα, επειδή μεγαλώνει ομοιόμορφα και δεν υπάρχουν ισχυρές γραμμές αναγέννησης.. Δεδομένου ότι το χρώμα είναι συγκεντρωμένο στις άκρες και οι ρίζες σας παραμένουν πολύ κοντά στο φυσικό, φαίνεται όμορφο καθώς τα μαλλιά μακραίνουν.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε περισσότερο μεταξύ των ραντεβού άρα είναι η τέλεια τεχνική για μια μοντέρνα, πολυάσχολη γυναίκα.

Η επένδυση σε καλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης χρώματος είναι επίσης σκόπιμη για να διατηρήσετε το χρώμα σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό να χρησιμοποιείται τα κατάλληλα σαμπουάν αλλά και προϊόντα που είναι κατάλληλα για την προστασία του χρώματος των μαλλιών σας.

 

Γιατί το Balayage παραμένει δημοφιλές;

Το Balayage δημιουργεί ένα τελείως προσαρμοσμένο, εξατομικευμένο έγχρωμο φινίρισμα. Η αναζήτηση για υγιή, φυσικά μαλλιά θα είναι πάντα στη μόδα γι’ αυτό η τεχνική έχει παραμείνει δημοφιλής για τόσα χρόνια. Ανάλογα με το τι ψάχνετε για το δικό σας Balayage, τα μαλλιά σας μπορεί να είναι διακριτικά ή και αρκετά τολμηρά. Η δυνατότητα να προσαρμόσετε τελείως το εφέ χρώματος σε εσάς είναι που κάνει αυτή τη μέθοδο τόσο δημοφιλή.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.