Πώς να χρησιμοποιώ το Silver σαμπουάν!

Αν έχεις ανταύγειες ή βαμμένα ξανθά μαλλιά τότε σίγουρα γνωρίζεις το silver σαμπουάν. Αν για κάποιο λόγο σου έχει ξεφύγει, επίτρεψε μας να σε συστήσουμε σ΄ ένα μαγικό προϊόν! Αυτό το σαμπουάν είναι εδώ για να σε κάνει να ξεφορτωθείς τους κίτρινους ή πορτοκαλί τόνους από το ξανθό σου. Ναι είναι όσο καλό λένε, ναι το αγαπάμε, αλλά… πρέπει να προσέξεις πως το χρησιμοποιείς για να μην έχεις αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που περιμένεις.

Firstthingsfirst, έχει όντως μωβ απόχρωση και τη θέλουμε. Όσο πιο σκούρο και έντονο μωβ τόσο το καλύτερο. Εδώ να σημειώσουμε πως αν το χρώμα του σαμπουάν είναι μωβ κάνει για τους κίτρινους τόνους, ενώ αν είναι μπλε κάνει για τους πορτοκαλί τόνους. Οι λόγοι που εμφανίζονται αυτές οι ¨κιτρινίλες¨ και οι δυσχρωμίες στο ξανθό σου είναι πολλοί και ποικίλουν. Από το νερό που χρησιμοποιείς, ως τα μη εξειδικευμένα προϊόντα, το χρώμα της φυσικής βάσης των μαλλιών σου, καθώς και το συχνό θερμικό styling, όλα έχουν ως συνέπεια να αποχρωματίζεται το ξανθό. Άλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά πως το ξανθό είναι ένα χρώμα που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα όπως τακτικές θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης.

Υπάρχει μία ¨φήμη¨ ότι μπορείς να κάνεις ρεφλέ με το silver σαμπουάν. Δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Οι κομμωτές το χρησιμοποιούν σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες τις οποίες εμείς δε μπορούμε να αντιγράψουμε. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συντηρήσεις το χρώμα σου τόσο ώστε να καθυστερήσεις για λίγο το προγραμματισμένο σου ραντεβού στο κομμωτήριο. Όσο πιο ανοιχτή βάση έχεις, τόσο πιο εύκολο. Σε κάθε περίπτωση θέλει μεγάλη προσοχή για να μην αποκτήσεις στάμπες.

Πάμε στα πιο πρακτικά τώρα. Διάβασετιςοδηγίες!!! We can’t stress this enough. Είναι πολύσημαντικό να διαβάσεις τις οδηγίες του silverσαμπουάν που αγόρασες. Κάθε ένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και για το πόσο συχνά να το χρησιμοποιείς και για το πόσο χρόνο πρέπει να το αφήνεις. Σε έναν πιο γενικό κανόνα όμως ισχύει ότι το silver μπορείς να το χρησιμοποιείς από δύο έως τέσσερις φορές τον μήνα maximum. Δηλαδή ή κάθε βδομάδα ή βδομάδα παρα-βδομάδα διότι αφυδατώνει αρκετά τη τρίχα. Επίσης, αν το χρησιμοποιήσεις παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να καταλήξεις με πράσινους τόνους στα μαλλιά σου και δε το θέλουμε αυτό.

Η διαδικασία τώρα. Λούζεσαι κανονικά με το κλασσικό σαμπουάν σου και έπειτα περνάς στα ξανθά, και μόνο μαλλιά σου το silver. Αν έχεις ανταύγειες, τότε το περνάς μόνο στις ανταύγειες. Το αφήνεις το πολύ μέχρι πέντε λεπτά, όχι παραπάνω. Εδώ θα βοηθήσουν και οι οδηγίες του σαμπουάν που θα πρέπει να έχεις διαβάσει ήδη. Ξεβγάζεις και προχωράς κανονικά με το conditioner ή τη μάσκα σου.

Etvoilà! Το υπέροχο ξανθό σου μαλλί είναι έτοιμο! Στοokommotismou.grμπορείς να βρεις τα καλύτερα silver σαμπουάν της αγοράς και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.