Μένουμε σπίτι, δεν σταματάμε να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που ακούμε συχνά να λένε πως δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ωραία μαλλιά. Για πολλές αποτελεί ίσως τη μέγιστη προτεραιότητα. Ίσως να έχουν δίκιο σε ένα βαθμό. Πως όμως να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες αυτές συνθήκες χωρίς δυνατή ψυχολογία, και πως να έχεις δυνατή ψυχολογία χωρίς ωραία εμφάνιση?

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι η δοκιμασία των ζευγαριών μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που ζούμε. Πάντα έπρεπε να υπάρχουν υποχωρήσεις και προσπάθεια και από τους δύο, τώρα όμως είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε κάτι πιο δραστικό. Ας ασχοληθούμε λοιπόν φίλες μου λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας. Ας ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε όλη μέρα σπίτι και ας υποθέσουμε ότι φτιαχνόμαστε για να βγούμε μία βόλτα με τον φίλο μας. Ας ωθήσουμε την σχέση μας σε όμορφες καταστάσεις που εμείς θα δημιουργήσουμε και στη συνέχεια θα καρπωθούμε τα οφέλη. Το κάνουμε για τον σύντροφό μας, το κάνουμε για εμάς. 

Σε αυτή την πρωτοφανή συνθήκη okommotismou.gr βρίσκεται εμπράκτως δίπλα σου δίνοντας συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών σου στο σπίτι.

·         Λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν που έχουν όμορφα αρώματα. Ασχολήσου περισσότερο με προϊόντα μαλλιών που δίνουν μεγάλη σημασία στις αισθήσεις και δεν εστιάζουν απλά και μόνο σε ένα καθαρό κεφάλι. Ναι, ξέρω πως περίμενες να ακούσεις πληροφορίες για προϊόντα που αφορούν σε συγκεκριμένα προβλήματα των μαλλιών ή διάφορα tips για σωστό λούσιμο και μπλα μπλα μπλα. Μην ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για άλλο πράγμα. Ξυπνάμε τις αισθήσεις μας και ανανεώνουμε τον εαυτό μας και τη σχέση μας.

·         Κάνε ένα ωραίο ίσιωμα στα μαλλιά σου. Μία πρέσα με ατμό θα σου λύσει τα χέρια ακόμη και αν δεν το έχεις ξανακάνει. Απλά στέγνωσε τελείως τα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις και καθώς στεγνώνεις, κάνε ελαφρά τραβήγματα στη ρίζα σε μία προσπάθεια να την ανασηκώσεις λιγάκι. Στη συνέχεια πέρνα την πρέσα από τμήματα πάχους τριών εκατοστών περίπου δύο με τρεις φορές την κάθε τούφα και όχι πολύ γρήγορα. Δες τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται στη στιγμή. Το ότι δουλεύει με ατμό δεν κάνει το εργαλείο ακίνδυνο. Κάνε χρήση της πρέσας μία φορά την εβδομάδα. Μην ξεχάσεις όμως κάτι πολύ σημαντικό. Όπως δεν εκθέτεις το σώμα σου στον ήλιο χωρίς αντηλιακό έτσι δεν θα εκθέσεις και τα μαλλιά σου σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς την προστασία κάποιου θερμοπροστατευτικού προϊόντος.

·         Δημιούργησε κυματιστά μαλλιά. Στέγνωσε τα μαλλιά σου ακλουθώντας την παραπάνω διαδικασία. Στη συνέχεια χώρισέ τα σε τμήματα. Αυτή τη φορά πειραματίσου. Θα σου πω μόνο πως όσο πιο λεπτά είναι τα χωρίσματα τόσο πιο έντονος θα γίνεται ο κυματισμός. Άρα για ελαφρύ κυματισμό παίρνουμε μεγάλα τμήματα μαλλιών. Χρησιμοποίησε πάλι την πρέσα σου σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά αυτή τη φορά κράτα τη διαφορετικά. Τοποθέτησε τη σε μία τούφα κοντά στη ρίζα και στρίψε 180 μοίρες την πρέσα. Στη συνέχεια τράβηξέ τη αργά προς τις άκρες των μαλλιών σου. Ένα πέρασμα είναι αρκετό. Αν είναι πολύ έντονος ο κυματισμός, πέρνα λίγο τις άκρες με την πρέσα σαν να θέλεις να τις ισιώσεις. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία τίναξε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα σπρέι με ελαστικό κράτημα. Έτσι θα έχεις ένα όμορφο ανεπιτήδευτο και σέξι αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το, αρέσει.

·         Αν είσαι fun των σγουρών μαλλιών ανήκεις ίσως στην ευκολότερη κατηγορία μαλλιών για το σπίτι. Αρκεί να βρεις το προϊόν που σου ταιριάζει ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα και ταυτόχρονα να έχεις όμορφες καλοσχηματισμένες και με ελαστικότητα μπούκλες. Προτάσεις για προϊόντα που θα χρειαστείς θα βρεις εδώ. Το μόνο που θέλω να προσέξεις τεχνικά είναι να τοποθετήσεις ομοιόμορφα το προϊόν στα μαλλιά σου και να στεγνώσεις με φισούνα σε χαμηλή ένταση στο σεσουάρ σου. Προσοχή, όχι χαμηλή θερμοκρασία αλλά χαμηλή ένταση. Ξέρω πως θα σου πάρει λίγο περισσότερη ώρα αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

·         Κάνε ένα ιδιαίτερο πιάσιμο στα μαλλιά σου. Κάτι που δεν έχεις ξανακάνει ή τουλάχιστον δεν συνηθίζεις να κάνεις στην καθημερινότητα σου. Σήκωσέ τα όλα ψηλά και άφησε κάποια να πέφτουν σαν να σου "ξεφύγανε". Συνδύασε ένα ωραίο μακιγιάζ και απογείωσέ το.  Ξέρεις καλά πως να το κάνεις αν χρειαστεί. Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

·         Ας μην ξεχνάμε και τους άντρες. Η περιποίηση μαλλιών ήταν και είναι πάντα κρίσιμης σημασίας για τους περισσότερους άντρες. Επιλέξτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και τραβήξτε όλη την προσοχή. Λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν που περιέχουν συστατικά ενδυνάμωσης της τρίχας και όχι με προϊόντα από το σούπερ μάρκετ. Μπορεί να νομίζετε πως κάνετε καλό στη τσέπη σας, σίγουρα όμως κάνετε κακό στα μαλλιά σας. Επιλέξτε πομάδες και τζελ με όμορφα αρώματα και δώστε στιλ και άποψη στα μαλλιά σας. Κάντε το τώρα που βρίσκεστε στο σπίτι ακόμη και αν το θεωρείτε περιττό.

Ο kommotismou.gr δεσμεύεται να υποστηρίξει την ομορφιάς των μαλλιών με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτό το κρίσιμο διάστημα. 'Έτσι παραμένουμε στη διάθεση σας καθημερινά έως τις 16:00 το απόγευμα για να σας συμβουλεύσουμε ως ειδικοί σε θέματα που αφορούν τα μαλλιά σας. Απαντάμε στους προβληματισμούς σας  με mail ή τηλέφωνο και δίνουμε λύσεις σε θέματα βαφών και περιποίησης γενικότερα.  

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.