Καινούργιο σαμπουάν; τέσσερα πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις πριν το καθιερώσεις

Η σχέση μας με το σαμπουάν είναι μια σχέση… εφήμερη. Ακόμα και όταν πιστεύουμε ότι έχουμε βρει “The one” πάντα μετά από λίγο καιρό, ένα καινούργιο άρωμα, μία νέα σύνθεση, ακόμα και μία θελκτική συσκευασία θα μας κάνει να το ξεχάσουμε σαν ένα σχολικό έρωτα. Ακόμα και έτσι, η κάθε αλλαγή πρέπει να γίνεται για καλό και για αυτό, πριν αρχίσεις τους επαίνους για το πόσο έλειπε από τη ζωή σου το νέο σου σαμπουάν και το πόσο καταπληκτικό είναι, δες αν καλύπτει τις παρακάτω 4 προϋποθέσεις.

  1. Διάρκεια μεταξύ λουσιμάτων

Ώστε λούστηκες με το νέο σου σαμπουάν και είναι λες και βγήκες από το κομμωτήριο. Για πόσο όμως; Παρόλο που εξαρτάται σημαντικά από τον τύπο των μαλλιών σου, το νέο σου σαμπουάν θα πρέπει να κρατήσει τα μαλλιά σου σε καλή κατάσταση τουλάχιστον για 4 ημέρες. Οτιδήποτε λιγότερο και μάλλον καλό είναι αυτή η σχέση να μην κρατήσει πολύ.

  1. Συνέπεια

Όπως σε κάθε σχέση, στην αρχή υπάρχει ενθουσιασμός. Μη βιάζεσαι! Μπορεί στο πρώτο λούσιμο να μην φανούν τα αρνητικά του καινούργιου σου σαμπουάν. Μπορεί το πρώτο αποτέλεσμα να ήταν απλά ο… μήνας του μέλιτος. Πριν «δεσμευτείς» λοιπόν, θα πρέπει να περιμένεις ούτως ώστε να έχεις τα ίδια αποτελέσματα στα μαλλιά σου τουλάχιστον μετά από 4-5 λουσίματα. Τότε αξίζει να επενδύσεις!

  1. Συστατικά

Όπως κοιτάμε τα συστατικά στο φαγητό μας, καλό είναι να κοιτάμε και τα συστατικά στο σαμπουάν μας. Για αυτό, με την ίδια λογική, αν δούμε πολλά χημικά με περίεργα ονόματα (Θειικά, Φθαλικά, Parabens κ.λπ) μένουμε μακριά. Επίσης εμπιστευόμαστε γνωστές μάρκες και αποφεύγουμε σαμπουάν που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους!

  1. Χρώμα

Ας είμαστε ρεαλιστές, ακόμα και ο ίδιος ο Vidal Sassoon να σου το λούζει το μαλλί, το χρώμα κάποια στιγμή θα ξεθωριάσει. Ειδικά εσείς οι κοκκινομάλες σε κάθε ξέβγαλμα βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια λίγο από το χρώμα να φεύγει μαζί με τους αφρούς. Παρόλα αυτά, υπάρχει διαφορά από το «λίγο από το χρώμα» στο «το ντους βάφτηκε κόκκινο». Και αν μετά από κάθε λούσιμο το χρώμα που χάνετε φτάνει για να περάσετε ένα χέρι την πρόσοψη του κτηρίου, καλό θα είναι να αλλάξετε σαμπουάν.

Σε κάθε περίπτωση, στο okommotismou.gr σας έχουμε μία τεράστια ποικιλία από σαμπουάν για κάθε είδος μαλλιού για να δοκιμάσετε και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.