6 Tips για να χρησιμοποιείς σωστά το Dry Shampoo σου!

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από αυτό εδώ το blog για την –μεγάλη- χρησιμότητα του dry shampoo (ή αλλιώς ξηρό σαμπουάν). Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, πρόκειται για ένα must-have προϊόν για τα μαλλιά σου που δεν είναι απλά μία πρόχειρη, γρήγορη λύση όταν δεν έχεις χρόνο για λούσιμο, αλλά για ένα απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο που συμβάλλει σημαντικά στην υγεία της τρίχας.

Αν είσαι φαν του dry shampoo (θα έπρεπε) τότε σίγουρα ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς. Ωστόσο εδώ στο okommotismou.gr θα δώσουμε 6 tips που θα σε βοηθήσουν να πάρεις το 110% από αυτό. Και ίσως πείσουν και τους πιο «δύσκολους» στη χρησιμότητά του. Vamos!

Ένα «φσσσσστ» πριν τη γυμναστική

Μία από τις βασικές ιδιότητες του ξηρού σαμπουάν είναι πως απορροφάει τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, αν το χρησιμοποιήσεις πριν την προπόνησή σου, εμποδίζει τον ιδρώτα και τα έλαια να κάνουν διάφορα «άσχημα» στο κεφάλι σου. Με αυτό το μικρό «tip» ίσως αποφύγεις και το λούσιμο μετά την άσκηση, διατηρώντας τα πολύτιμα έλαια της τρίχας που την κρατούν λαμπερή, υγιή και χωρίς ξηρότητα.

Dry shampoo και στη βούρτσα!

Αν σουλατσάρεις στο tik-tok σίγουρα το έχεις δει, ωστόσο είναι πολύ καλό tip για να μην το αναφέρουμε και εδώ. Αντί να ψεκάσεις τα μαλλιά σου, είναι καλή ιδέα να ψεκάσεις την βούρτσα σου και να χτενίσεις από τη ρίζα προς τις άκρες. Πίστεψέ μας, θα δεις ότι είναι πολύ καλύτερο και βοηθάει στην ομοιόμορφη εφαρμογή του σαμπουάν.

Άλλο ένα «φσσσστ» πριν τον ύπνο

Γιατί να το χρησιμοποιείς μόνο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα; Εάν θέλεις να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dry shampoo σου πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτό το «κόλπο» το προϊόν θα μείνει περισσότερη ώρα στην τρίχα, θα απορροφηθεί καλύτερα και έτσι θα έχεις και λιγότερα υπολείμματα.

Δώσε όγκο

Ακόμα ένας σημαντικός λόγος για να χρησιμοποιήσεις το ξηρό σαμπουάν σου πριν πέσεις για ύπνο, είναι το ότι μπορεί να ενισχύσει τον όγκο των μαλλιών σου. Ειδικά αν έχεις λεπτή τρίχα, τότε αυτό το tip θα σε εκπλήξει! Απλά χρησιμοποίησέ το πριν κοιμηθείς κάνοντας λίγο μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου και… voila! Θα ξυπνήσεις με έξτρα όγκο. Άσε που θα έχεις και λιγότερη λιπαρότητα.

Dry Shampoo + Πιστολάκι = LFE

Το έχουμε ξαναπεί, ωστόσο η επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (για αυτό βλέπουμε ακόμα Κωνσταντίνου και Ελένης και Απαράδεκτους άλλωστε). Εάν χρησιμοποιείς το ξηρό σαμπουάν σου πριν από κάποια έξοδο, τότε μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι σου! Αυτή η τεχνική βοηθάει το προϊόν να καλύψει ομοιόμορφα τα μαλλιά σου ενώ ταυτόχρονα βοηθάει να απομακρυνθούν σκόνη και υπολείμματα.

Δώσε του λίγο χρόνο

Το ξέρουμε ότι το ένστικτό σου σου λέει να ψεκάζεις και να κάνεις μασάζ αμέσως. Μην το κάνεις. Αντίθετα, ψέκασε με το dry shampoo τα μαλλιά σου και περίμενε λίγο να δράσει. Δεν λέμε να ψήσεις και καφέ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά. Αντιμετώπισέ το όπως αντιμετωπίζεις το κανονικό σου σαμπουάν δηλαδή… και θα μας θυμηθείς!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.