Τι μάσκα μαλλιών να πάρω; Οδηγός για να επιλέξετε την κατάλληλη

Τι μάσκα μαλλιών να πάρω; Οι ειδικοί του okommotismou.gr απαντούν με τις κατάλληλες συμβουλές

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορεί να μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση είναι να έχουμε υπέροχα μαλλιά. Επομένως, όταν έρχεται το κομμάτι της περιποίησης των μαλλιών, θέλουμε πάντοτε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σωστά; Και αυτό είναι το σημείο που στο παιχνίδι μπαίνουν οι μάσκες μαλλιών. Ένα προϊόν περιποίησης με έναν αέρα πολυτελείας, που αναζωογονεί και τονώνει τα μαλλιά.

Ωστόσο, η χρήση οποιασδήποτε μάσκας μαλλιών δεν αρκεί για ζωντανά και υγιή μαλλιά που θα κερδίσουν τα βλέμματα των γύρω σας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι οι κατάλληλη μάσκα με βάση τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας!

Για σγουρά μαλλιά

Σγουρά Μαλλιά

Όσοι και όσες έχουν σγουρά μαλλιά συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως το φριζάρισμα και το σπάσιμο, εξαιτίας των απείθαρχων τριχών. Τα σγουρά μαλλιά επίσης έχουν μια τάση προς την ξηρότητα. Οι μάσκες για σγουρά μαλλιά και μπούκλες, χάρη στα ενυδατικά τους συστατικά, επιτρέπουν στα σγουρά μαλλιά να διατηρήσουν τον όγκο, το σχήμα και την απαλότητα τους.

Για βαμμένα μαλλιά

Βαμμένα Μαλλιά

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας. Ωστόσο, η διαδικασία της βαφής φθείρει και ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Έτσι λοιπόν, συχνά επιθυμούμε να παραμείνουν ενυδατωμένα, χωρίς να ξεθωριάσει άμεσα και γρήγορα το χρώμα. Για να το πετύχετε αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα, όπως οι μάσκες για βαμμένα μαλλιά.

Για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

Νιώθετε ξηρά τα μαλλιά σας και παρατηρείτε ότι σπάνε εύκολα; Αυτά είναι σημάδια ότι τα μαλλιά σας είναι είτε ξηρά, είτε ταλαιπωρημένα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άκρες των μαλλιών σας στερούνται ενυδάτωσης, που χαρίζει την απαλή και μεταξένια αίσθηση των μαλλιών. Μια καλή θεραπεία είναι η χρήση μάσκας για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Για χοντρά μαλλιά

Χοντρά Πυκνά Μαλλιά

Όσοι έχουν χοντρά και πυκνά μαλλιά δεν έχουν να ανησυχούν για πολλά, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις τα μαλλιά τους είναι ιδιαίτερα υγιή. Ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν λοιπόν είναι ότι δυσκολεύονται να τα ξεμπερδέψουν. Οι μάσκες μαλλιών για χοντρά μαλλιά θα σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε πιο εύκολα τα μαλλιά σας, και να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους κόμπους.

Για λεπτά μαλλιά

Λεπτά Μαλλιά

Σε αντίθεση με τα χοντρά μαλλιά, όσοι και όσες έχετε λεπτά μαλλιά θα πρέπει να αποφύγετε τις πολύ “βαριές” ενυδατικές μάσκες, καθώς τα μαλλιά σας θα αποκτούν πολύ γρήγορα λιπαρή όψη. Προτιμήστε πιο ελαφριά προϊόντα τα οποία προσθέτουν λάμψη, ενυδατώνουν και χαρίζουν όγκο χωρίς να είναι υπερβολικά για τις ιδιαίτερες άκρες σας. Οι μάσκες μαλλιών για λεπτά μαλλιά, χάρη στην ειδική τους φόρμουλα, προστατεύουν τα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνουν.

Μάσκες για το φθινόπωρο - χειμώνα

Βάζοντας μάσκα μαλλιών

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας, εξαιτίας του αέρα, των ψυχρών θερμοκρασιών και της υγρασίας μπορούν να έχουν αρνητικές επιδράσεις στα μαλλιά μας. Η περίοδος αυτή σημαίνει αποκατάσταση από τη φθορά του καλοκαιριού και βαθιά ενυδάτωση και προστασία ενάντια στο κρύο, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες από το πιστολάκι μαλλιών και τις συσκευές styling. Έτσι λοιπόν, η χρήση προϊόντων με πλούσια στοιχεία αναδόμησης και ενυδάτωσης, όπως αυτά που έχουν οι μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά, θα δώσουν τη ζωντάνια, την λάμψη και την ενυδάτωση που τα μαλλιά σας έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία σε μάσκες μαλλιών, και άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών στο okommotismou.gr.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.