Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση προσώπου

Οι ειδικοί του Okommotismou προτείνουν τα καλύτερα προιόντα για την ανδρική περιποίηση προσώπου

Η ανδρική περιποίηση προσώπου είναι εξίσου σημαντική με τη γυναικεία. Όλο και περισσότερο οι άντρες προσέχουν την εμφάνιση και την περιποίηση του προσώπου τους και αναζητούν τα προϊόντα που θα τους χαρίσουν αναζωογόνηση και λάμψη. Ο λόγος; Η επιδερμίδα του προσώπου ταλαιπωρείται καθημερινά από ιδρώτα και έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Συνέπεια όλων αυτών είναι η κούραση και η πρόωρη γήρανση.

Από πού λοιπόν να ξεκινήσει κανείς; Σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση προσώπου. Δες τα ως τα απαραίτητα για τα οποία έπειτα από τη χρήση τους δε θα μπορείς να τα αποχωριστείς.

Άντρας βάζει face wash στο πρόσωπο

Face wash

Η περιποίηση ξεκινά με τον καθαρισμό του προσώπου, ή αλλιώς ανδρικά face wash. Ένα ήπιο προϊόν καθημερινού καθαρισμού αφαιρεί ρύπους, υπολείμματα ιδρώτα, ενώ αναζωογονεί και δίνει μια φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Με τη χρήση του σωστού προϊόντος θα καθαρίσεις τους πόρους, ενώ θα απαλλαγείς από την ενοχλητική γυαλάδα.

Κουτάκι με face scrub

Face scrub

Όλοι μας χρειάζεται να απαλλαγόμαστε από τα νεκρά κύτταρα μια στις τόσες. Δοκίμασε να εντάξεις στη ρουτίνα σου την απολέπιση προσώπου με ένα ανδρικό face scrub, μια φορά την εβδομάδα. Κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή με το scrub, και ξέβγαλε με άφθονο νερό. Τα νεκρά κύτταρα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Άντρας βάζει αντρική κρέμα προσώπου

Ενυδάτωση

Μετά τον καθαρισμό, ακολουθεί η ενυδάτωση προσώπου. Μια ανδρική κρέμα προσώπου θα ενισχύσει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ θα διώξει μακριά την αφυδάτωση και την εμφάνιση ξηρότητας. Ωστόσο, για μεγαλύτερα αποτελέσματα, η κρέμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι πλούσια σε κεραμίδια.

Κρέμα ματιών

Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτή σε σχέση με την επιδερμίδα του υπόλοιπου προσώπου. Επιπλέον, είτε λόγω γήρανσης, είτε λόγω κούρασης, οι πρώτες αλλαγές είναι ορατές στο πρόσωπο. Οι ανδρικές κρέμες ματιών θα μειώσουν την εμφάνιση των σακούλων, των μαύρων κύκλων, αλλά και των γραμμών.

Αντηλιακό προσώπου

Αντηλιακό προσώπου

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν συνδέσει την αντηλιακή προστασία με την περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, η αντηλιακή προστασία με ανδρικά αντηλιακά προσώπου είναι σημαντική όλο τον χρόνο, καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία, η οποία δρα ακόμη και τις συννεφιασμένες ημέρες, μπορεί να επηρεάσει τη γήρανση, τη μελάγχρωση, καθώς και όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουν και οι γυναίκες.

Άντρας κρατάει προιόντα περιποίησης για το ξύρισμα

Ξύρισμα

Σίγουρα κάθε φορά που έρχεται η ώρα για ξύρισμα ανησυχείς για το αν θα γίνει σωστά. Καθώς οι τρίχες είναι πιο απαλές μετά το μπάνιο, σε συμβουλεύουμε να ξυρίζεσαι αμέσως μετά από αυτό. Οι κρέμες ξυρίσματος, ή οι αφροί ξυρίσματος, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, θα σου εξασφαλίσει ασφαλές, εύκολο και λείο ξύρισμα χωρίς κόψιμο.

Φυσικά, μετά το ξύρισμα, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις μια after shave lotion για ενυδάτωση, αλλά και την αποφυγή εμφάνισης ερεθισμών, αλλά και μολύνσεων. Αν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση, προτείνουμε ένα after shave balm για άνδρες.

Ώρα για τα γένια

Όσοι αποφασίζουν να μακρύνουν τη γενειάδα τους γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του. Πράγματι, μια περιποιημένη γενειάδα προσθέτει γοητεία και κύρος σε έναν άνδρα. Ένα σαμπουάν για γένια καθαρίζει όχι μόνο τα μούσια, αλλά και την επιδερμίδα πίσω από αυτά, ενώ μια κρέμα για γένια και μούσι θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη ενυδάτωση σε αυτή την περιοχή του προσώπου.

Ανακάλυψε τα καλύτερα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση προσώπου, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές, καθώς και πολλά μυστικά ομορφιάς στο okommotismou.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.