Conditioner/Θεραπείες/Έλαια μαλλιών… Τι είναι και κυρίως, τα χρειάζομαι όλα;

Spoiler Alert… Ναι, τα χρειάζεσαι όλα. Για άλλο λόγο και σε διαφορετική συχνότητα το καθένα μεν, τα χρειάζεσαι δε. Το ξέρουμε ότι σου φαίνονται όλα ίδια, αλλά μάντεψε… δεν είναι! Γι΄ αυτό παρακάτω σου έχουμε μαζέψει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να επιλέξεις τα ιδανικά προϊόντα για τα μαλλιά σου. Thank us later!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Conditioner! Ή αλλιώς κάτι αντίστοιχο με το μαλακτικό ρούχων, αλλά για τα μαλλιά σου. Σε κάθε σου λούσιμο, ανεξαιρέτως τύπου μαλλιών, πρέπει να χρησιμοποιείς conditioner. Σε βοηθά στο να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου και στη διαδικασία αυτή να μη τα σπας. Έτσι αποφεύγεις να τους δημιουργήσεις, κατά το χτένισμα, ψαλίδα και φθορά. Για ακόμα καλύτερη φροντίδα, υπάρχουν conditioner με ιδιότητες, είτε ανάλογα τον τύπο μαλλιών (βαμμένα, ξηρά κ.λπ.), είτε ανάλογα την ανάγκη τους (π.χ. ταλαιπωρημένα). Στο okommotismou.gr μπορείς να βρεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων το conditioner που σου ταιριάζει.

Και συνεχίζουμε με την οικογένεια που ονομάζεται Θεραπείες Μαλλιών! Εδώ ουσιαστικά μιλάμε για προϊόντα με συγκεκριμένο χαρακτήρα που συνήθως εστιάζουν σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα μαλλιά, όπως π.χ. τριχόπτωση, ξηρότητα κ.λπ. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορες υφές π.χ. lotion, λάδι, αμπούλες, και η κάθε θεραπεία έχει διαφορετικό τρόπο και χρονική περίοδο εφαρμογής. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε θεραπείες που τις εφαρμόζεις καθημερινά, ανά κάποια λουσίματα, το βράδυ, το πρωί, χωρίς ξέβγαλμα, με ξέβγαλμα… Κοινώς τα έχουν όλα και συμφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μία μικρή έρευνα μέσα από τη μεγάλη γκάμα που έχουμε από θεραπείες μαλλιών ώστε να βρεις το ιδανικό ¨μαγικό φίλτρο¨ για εσένα και τα μαλλιά σου. Δώσε τους το extra mile και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις.

Last but not least, Έλαια Μαλλιών! Το τελευταίο βήμα πριν αρχίσεις το χτένισμα – styling. Εντάξει, μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και μετά από αυτό, αλλά κατάλαβες, μπαίνει στο σχετικό τέλος. Κάποια έλαια μαλλιών έχουν θερμοπροστατευτικές ιδιότητες, οπότε τα εφαρμόζεις σε βρεγμένα μαλλιά -αφού τα έχεις σκουπίσει πρώτα με μία πετσέτα- και έτσι τα προστατεύεις από τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, αλλά και μετέπειτα στο styling. Μπορείς ακόμα να τα βάλεις μετά το στέγνωμα για ενυδάτωση, λάμψη και θρέψη. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα, ξύπνησες το πρωί και τα μαλλιά σου έχουν φριζάρει; Μία σταγόνα από το έλαιο μαλλιών σου και είσαι έτοιμη να τα τιθασεύσεις! Εδώ θα βρεις πιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Α, και να ξέρεις κάποια μυρίζουν υ-πέ-ρο-χα!

Τώρα λοιπόν, έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να διαλέξεις μια πλήρη σειρά περιποίησης για τα μαλλιά σου, καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα βήματα. Καλή διασκέδαση!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist