Brazilian Illuminage

Η δημοτικότητα των υπηρεσιών balayage και blonding συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτό εμπνέει την τάση της εποχής: από το balayage στο Illuminage.

Είναι προφανές ότι το επιθυμητό ξανθό του σήμερα είναι balayage. Η τεχνική χρωμάτων πολλαπλών τόνων και εύκολης συντήρησης επιτρέπει στους πελάτες να έχουν ποικίλα αποτελέσματα: από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που είναι ελάχιστα αξιοπρόσεχτες έως τολμηρές αλλαγές.

Παραδοσιακά το Balayage δημιουργείται με το χέρι. Μια διαβάθμιση από τη σκουρόχρωμη ρίζα στις πιο ανοιχτόχρωμες άκρες ή ένα πιο ανοιχτόχρωμα χρώμα σε όλο το μήκος των μαλλιών με λίγο διαφορετική απόχρωση στις ρίζες. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα προϊόν για επανόρθωση ή για λάμψη.

 

Τι είναι το Brazilian Illuminage;

Το Brazilian Illuminage είναι ιδανικό για τις γυναίκες που αναζητούν καθαρότητα και φωτεινότητα στο χρώμα των μαλλιών τους.

Το Brazilian Illuminage χρησιμοποιεί μια τεχνική με τα νέας ποιότητας αλουμινόχαρτα για εφαρμογή ακριβείας, δένοντας αρμονικά σκουρόχρωμες αποχρώσεις στην κορυφή του κεφαλιού με πιο ανοιχτόχρωμες στη ρίζα για εξαιρετικό φυσικό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας μια σειρά από ανοιχτόχρωμες και φυσικές αποχρώσεις, η ποικίλη χρωματική παλέτα εξασφαλίζει ότι οι κομμωτές θα έχουν τις γνώσεις που απαιτούνται αλλά και την έμπνευση και για την περιποίηση των μαλλιών. Η παλέτα επικεντρώνεται σε διακριτικές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που συνδυάζονται από φυσικούς βαθύτερους τόνους, επιτρέποντας στους κομμωτές να παίξουν με τα χρώματα. Στο τέλος χρησιμοποιούντα προϊόντα για τόνωση και στιλπνότητα (Toning/glossing). 

Tags: Brazilian
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.