Τι βαφή μαλλιών να διαλέξω για να ανανεώσω την εμφάνιση μου;

Τι βαφή μαλλιών να διαλέξω για να ανανεώσω την εμφάνισή μου; Οι ειδικοί του okommotismou.gr συμβουλεύουν

Ένα από τα στοιχεία που μας αρέσει να αλλάζουμε συχνά στην εμφάνιση μας δεν είναι άλλο από τα μαλλιά μας. Ωστόσο, το τι βαφή μαλλιών να διαλέξω αποτελεί ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες όταν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή. Δυστυχώς, το χρώμα της επιδερμίδας δεν αρκεί από μόνο του για την επιλογή. Άλλοι παράγοντες, όπως οι υποτόνοι της επιδερμίδας, η βάση των μαλλιών, αλλά και το χρώμα των ματιών, καθώς και ο τελικός στόχος του αποτελέσματος είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν προχωρήσετε σε κάποια επιλογή. Οι ειδικοί του καταστήματος okommotismou.gr μας εξηγούν τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε βαφές μαλλιών για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Στόχος του τελικού χρώματος των μαλλιών

Διάφορες αποχρώσεις μαλλιών

Ή αλλιώς, τι χρώμα χρώμα μαλλιών μου ταιριάζει; Συνήθως, όταν αποφασίζει κανείς να προχωρήσει σε αλλαγές που αφορούν κάτι από τα παρακάτω:

Πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά

Πιο σκούρα μαλλιά

Ενίσχυση του φυσικού χρώματος των μαλλιών

Κάλυψη λευκών Ανταύγειες

Πώς να ανακαλύψετε τους υποτόνους της επιδερμίδας

Επιδερμίδα γυναίκας στο πρόσωπο

Οι περισσότεροι άνθρωποι περιγράφουν την επιδερμίδα τους μέσα από αποχρώσεις (πχ ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη). Ωστόσο, οι κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, δίνουν τη “ζεστή” ή “ψυχρή” απόχρωση της. Ας δούμε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τους δικούς σας υποτόνους:

Έλεγχος της επιδερμίδας: Ελέγξτε την επιδερμίδα σας σε έναν καθρέφτη σε ένα δωμάτιο με καλό φυσικό φωτισμό. Αναζητήστε για χρυσούς/κίτρινους, ή ροζ/μπλε τόνους. Οι κίτρινοι τόνοι υποδηλώνουν θερμούς υποτόνους, ενώ οι ροζ/μπλε ψυχρούς. Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε, οι υποτόνοι σας είναι ουδέτεροι. Έλεγχος των καρπών: Ρίξτε μια ματιά στο χρώμα που έχουν οι φλέβες σας. Αν είναι μπλε ή μωβ, τότε οι υποτόνοι σας είναι ψυχροί. Αντίστοιχα, οι πιο πράσινες φλέβες υποδηλώνουν πιο θερμές αποχρώσεις. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διακρίνετε το κυρίαρχο χρώμα, το ουδέτερο είναι το στοιχείο σας.

Τι βαφή μαλλιών να επιλέξω;

Εργαλεία για βαφή μαλλιών

Σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική απόχρωση για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την απόχρωση από το χρωματολόγιο που καθιστά ουδέτερες τις αποχρώσεις των υποτόνων. Αν η επιδερμίδα σας έχει ψυχρούς υποτόνους, χρειάζεστε μια θερμή απόχρωση του χρώματος της επιλογής σας.Από την άλλη, σε μια ουδέτερη επιδερμίδα λειτουργούν ιδανικά τόσο οι ψυχρές, όσο και οι θερμές αποχρώσεις.

Καλύτερες αποχρώσεις για θερμές και ψυχρές επιδερμίδες

Γυναίκες με διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας

Για ξανθά μαλλιά

Αποχρώσεις για θερμές επιδερμίδες: Ξανθό σαμπανί, bronde, strawberry blonde

Αποχρώσεις για ψυχρές επιδερμίδες: Ξανθό χρυσαφί, μελί, καραμελέ

Για καστανά μαλλιά

Αποχρώσεις για θερμές επιδερμίδες: Ash brown, σοκολατί, εσπρέσο, σκούρο καστανό

Αποχρώσεις για ψυχρές επιδερμίδες: μαόν, φουντουκί, σκούρο καραμελέ, ανοιχτόχρωμο καστανό

Για κόκκινα μαλλιά

Αποχρώσεις για θερμές επιδερμίδες: βουργουνδί, κερασί, έντονο κόκκινο

Αποχρώσεις για ψυχρές επιδερμίδες: ginger, χάλκινο, καστανόξανθο

Πώς να βρείτε τη σωστή απόχρωση των μαλλιών

Μπουκαλάκια για διαφορετικές αποχρώσεις μαλλιών

Όταν αναζητάτε την κατάλληλη βαφή των μαλλιών σας, θα πρέπει να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας, αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και ταιριάζει με την προσωπικότητα σας.

Τα χρώματα των μαλλιών δεν είναι τόσο απλά όσο το μαύρο, το καστανό, ή το κόκκινο όπως πιστεύουν πολλοί. Για παράδειγμα, μόνο στον κόσμο των ξανθών μόνο οι αποχρώσεις είναι αρκετά πολλές. Το είδος της αλλαγής που θέλετε να πραγματοποιήσετε, δηλαδή αν επιθυμείτε να βάψετε όλα τα μαλλιά, αν προτιμάτε να βάψετε μόνο τις άκρες, να κάνετε ανταύγειες, lowlights, ombre ή balayage παίζουν ρόλο στην τελική σας επιλογή. Οι βαφές μαλλιών Wella, καθώς και οι βαφές μαλλιών Loreal διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα σας.

Ανακαλύψτε επαγγελματικές βαφές μαλλιών που ταιριάζουν στο χρωμα των μαλλιών σας, μέσα από πληθώρα προιόντων του www.okommotismou.gr.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.