• Μειωμένη τιμή
  • -45%
Garden Kids Sunscreen Lotion SPF 50 150ml

Garden Kids Sunscreen Lotion SPF 50 150ml

18,80 €
10,34 €
(Έκπτωση 45%)

Αντηλιακό γαλάκτωμα με οργανική αλόη σε spray, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δείκτης προστασίας 50.

4762
9 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ευρέως φάσματος ενυδατικό-αντηλιακό γαλάκτωμα, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Ο συνδυασμός των αντηλιακών φίλτρων και αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών.

Πλούσιο σε Πανθενόλη, Aloe Vera, βιταμίνη Ε και εκχύλισμα Ροδιού, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει και περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα.

Περιέχει ειδικό βιοπολυμερές το οποίο δημιουργεί ένα ανθεκτικό στο νερό αδιάβροχο και αόρατο προστατευτικό φιλμ. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Σε μορφή spray, απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει στην επιδερμίδα ίχνη λιπαρότητας.

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε το γαλάκτωμα στο πρόσωπο και στο σώμα 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε μετά το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση και μετά το σκούπισμα.

Προφυλάξεις: Να αποφεύγεται η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ιδιαίτερα τις ώρες μεταξύ 12:00-16:00. Τα βρέφη και τα παιδιά να μην εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως. Να αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.