Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Tube 75gr

Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Tube 75gr

21,00 €

Η κρέμα ξυρίσματος της Truefitt & Hill με βάση τη γλυκερίνη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επιτευχθεί ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα.

4159
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Mια κρέμα ξυρίσματος με απαλή υφή, που ενυδατώνει και προστατεύει εξαιρετικά την επιδερμίδα σας. Η δημιουργία αφρού με τη χρήση πινέλου ξυρίσματος, με τρίχες χοίρου ή ασβού, σας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση. Μια πολύ μικρή ποσότητα, όσο ένα στραγάλι, είναι αρκετή για τουλάχιστον 2 περάσματα.

Το άρωμα της κρέμας είναι ένα εκλεπτυσμένο μείγμα καπνισμένου ξύλου ενισχυμένο από ελαφρές νότες εσπεριδοειδών. Οι αρμονικές νότες του vetivert τονίζονται από το φρέσκο γκρέιπφρουτ που συνοδεύεται από νότες πιπεριού. Στη καρδιά του αρώματος συναντάμε τον κέδρο και το πατσουλί εμπλουτισμένα με musk. Ο συνδυασμός των παραπάνω μας δίνει ένα γοητευτικό άρωμα.

Σχεδιασμένη για τους δυναμικούς άντρες, αυτή η κρέμα ξυρίσματος συσκευάζεται σε σωληνάριο 75gr. Έχει το ιδανικό σχήμα και μέγεθος ώστε να μπορείτε να το κουβαλήσετε μαζί σας, είτε στην εκδρομή ή για ταξίδι στο εξωτερικό.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.