Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl 190gr

Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl 190gr

34,00 €

Η κρέμα ξυρίσματος της Truefitt & Hill με γλυκερίνη

4158

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η κρέμα ξυρίσματος της Truefitt & Hill με γλυκερίνη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πετύχετε ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα. Η κρέμα αυτή έχει απαλή υφή, ενυδατώνει και προστατεύει εξαιρετικά. Η δημιουργία αφρού είναι εξαιρετικά εύκολη με τη χρήση πινέλου ξυρίσματος με τρίχες χοίρου ή ασβού για μεγαλύτερη απόλαυση. Μια πολύ μικρή ποσότητα, όσο ένα στραγάλι, είναι αρκετή για τουλάχιστον 2 περάσματα. Η ποσότητα των 190 γραμμαρίων είναι αρκετή για 4 - 6 μήνες καθημερινού ξυρίσματος.

Η κρέμα πήρε το όνομα της από την εμβληματική κατοικία του πρώτου δούκα του Ουέλινγτον

Άρωμα : Το άρωμα της κρέμας έχει σχεδιαστεί για να ξυπνάει τις αισθήσεις με ένα εκλεπτυσμένο μείγμα καπνισμένου ξύλου ενισχυμένο από ελαφρές νότες εσπεριδοειδών. Οι αρμονικές νότες του vetivert ανυψώνονται από το αναζωογονητικό γκρέιπφρουτ που συνοδεύεται από νότες πιπεριού. Στη καρδιά του αρώματος συναντάμε τον κέδρο και το πατσουλί εμπλουτισμένα με musk. Ο συνδυασμός των παραπάνω μας δίνει ένα γοητευτικό άρωμα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.