• Μειωμένη τιμή
  • -20%
Barber Pro Foaming Post Shave Cooling Mask...

Barber Pro Foaming Post Shave Cooling Mask (with anti-ageing collagen)

6,00 €
4,80 €
(Έκπτωση 20%)

Μάσκα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες και ψύχει, τρέφει, μειώνει την ερυθρότητα και ενυδατώνει το δέρμα. Η μάσκα εγχέεται επίσης με αντι-γήρανσης κολλαγόνο για να σταθεροποιήσει το δέρμα και να αφήσει μια φυσική, νεανική λάμψη, όλα σε μόλις 15 – 20 λεπτά!

2053
3 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η μάσκα έχει σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες και ψύχει, τρέφει, μειώνει την ερυθρότητα και ενυδατώνει το δέρμα. Η μάσκα εγχέεται επίσης με αντί-γήρανσης κολλαγόνο για να σταθεροποιήσει το δέρμα και να αφήσει μια φυσική, νεανική λάμψη, όλα σε μόλις 15 – 20 λεπτά!

Η επιστήμη πίσω από τις μάσκες προσώπου μας με κολλώδες κολλαγόνο είναι η χρήση του θαλάσσιου κολλαγόνου, σε συνδυασμό με βασικές βιταμίνες, βότανα και βοτανικά για τη βελτίωση του δέρματος και της χροιάς.

Εκτός από τα μακροχρόνια οφέλη κατά της γήρανσης και τη βελτίωση της επιδερμίδας σας,  η μάσκας μας είναι επίσης τέλεια για χρήση  πριν από μια βραδινή έξοδο, ιδανική για ειδική περίσταση ή για καθαρή επιεική πολυτέλεια και χαλάρωση.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.