Proraso After Shave Balm Protective (Aloe+Vit...

Proraso After Shave Balm Protective (Aloe+Vit E) 100ml

12,50 €

Το after shave protective (αλόη + Βιταμίνη Ε) είναι ένα balm που με την εφαρμογή του στο δέρμα ολοκληρώνει την διαδικασία του ξυρίσματος αναζωογονώντας εις βάθος την επιδερμίδα του προσώπου.

3612
3 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το after shave protective (αλόη + Βιταμίνη Ε) είναι ένα balm που με την εφαρμογή του στο δέρμα ολοκληρώνει την διαδικασία του ξυρίσματος αναζωογονώντας εις βάθος την επιδερμίδα του προσώπου. Η σύνθεση του περιέχει αλόη και βιταμίνη Ε και έχει σχεδιαστεί να προστατεύει το δέρμα χαρίζοντας του ελαστικότητα και λάμψη. Το balm του είναι εξαιρετικά κρεμώδες  χωρίς ωστόσο να είναι λιπαρό για να σας αποδώσει ακόμα μεγαλύτερη προστασία ενάντια στου ερεθισμούς που προκαλούνται κατά το ξύρισμα.

Απολαύστε το ξύρισμα σας  μέσα από την σειρά ξυρίσματος αλόης και βιταμίνης Ε: shaving cream,  after shave balm.

Οδηγίες χρήσης:

Αμέσως μετά το ξύρισμα, στεγνώστε το δέρμα σας με μια καθαρή πετσέτα. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα after shave (περίπου στο μέγεθος ενός μικρού κέρματος) στην παλάμη σας. Απλώστε το after shave και στην άλλη σας παλάμη. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο σας και στον λαιμό σας με μια κίνηση ξεκινώντας από τα μάγουλα μέχρι τον λαιμό σας.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.