• Μειωμένη τιμή
  • -15%
Lucky Tiger After Shave & Face Tonic 240ml

Lucky Tiger After Shave & Face Tonic 240ml

26,50 €
22,53 €
(Έκπτωση 15%)

Καθαρίστε και τονώστε το δέρμα με το Lucky Tiger After Shave and Face Tonic, το ευχάριστο άρωμά του θα προσφέρει στο δέρμα σας ανακούφιση μετά το ξύρισμα σας. 

4517

Εκτός Αποθέματος
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Καθαρίστε και τονώστε το δέρμα με το Lucky Tiger After Shave and Face Tonic, το ευχάριστο άρωμά του θα προσφέρει στο δέρμα σας ανακούφιση μετά το ξύρισμα σας. Εφαρμόστε το μετά το ξύρισμα ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για το δέρμα που φαίνεται και αισθάνεται υπέροχα! Αυτή η μοντέρνα λύση για το κλασικό After Shave ολοκληρώνει τη διαδικασία καθαρισμού και ξυρίσματος, ενώ καταπραΰνει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα για ένα βλέμμα που είναι απόλυτο και σίγουρο.Tο ευχάριστο άρωμα , με νότες από πορτοκάλι, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ, του Lucky Tiger After Shave and Face Tonic εξαπλώνεται έτσι ώστε να μπορείτε να το συμπληρώσετε με την αγαπημένη σας κολόνια.Το Lucky Tiger After Shave and Face Tonic παρασκευάζονται από έναν επιλεγμένο συνδυασμό φυσικών βοτανικών, όπως: Aloe Vera – Με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, καθώς και ένζυμα, η αλόη βέρα που βρίσκεται στο After Shave καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα. Η Αλόη Βέρα επίσης ενυδατώνει, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα ενώ ανακουφίζει από την κνησμό και το πρήξιμο του ερεθισμένου δέρματος που συχνά προκαλείται από το ξυράφι. Καλέντουλα – Ένα δημοφιλές φυσικό βότανο, δροσίζει το δέρμα ενώ αναζωογονεί, μαλακώνει και καθιστά λαμπερή την επιφάνεια του δέρματος. Χαμομήλι – Χαλαρώνει και ανακουφίζει τον ερεθισμό του δέρματος ενώ αναπληρώνει και εμπλουτίζει ξηρές ή ευαίσθητες περιοχές. Το χαμομήλι επίσης φωτίζει το δέρμα για να προωθήσει μια ωραία, λαμπερή εμφάνιση. Λάδι Borage – Κλινικά αποδεδειγμένο για να βοηθήσει το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία, το έλαιο μποράτζης διεισδύει στην επιφάνεια, για ένα πραγματικά ενυδατωμένο και υγιές δέρμα. 

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.