• Μειωμένη τιμή
  • -20%
Gentlemen's Tonic Invigorating Gel Cleanser 100ml

Gentlemen's Tonic Invigorating Gel Cleanser 100ml

60,00 €
48,00 €
(Έκπτωση 20%)

Τζελ καθαρισμού προσώπου 

716

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Χρησιμοποιώντας μόνο ισχυρά, φυσικά, ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού πεπτιδίων και αμινοξέων, βιοδιαθέσιμων θρεπτικών συστατικών και έξυπνων πρωτεϊνών, η σειρά Advanced Derma-Care είναι εντελώς απαλλαγμένη από συνθετικά υλικά και επιβλαβή χημικά πρόσθετα.

Το Invigorating Gel Cleanser είναι ιδανικό για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες και είναι ένα gel καθαρισμού με ήπιο αφρό που δεν θα αφαιρέσει το δέρμα από τη φυσική υγρασία ή τα έλαιά του, αλλά θα ξεπλύνει όλους τους τοπικούς ρύπους. Πλούσιο σε βιταμίνες και ένζυμα φρούτων, αυτό το καθαριστικό είναι ήπια απολεπιστικό και έχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που αφήνουν το δέρμα φρέσκο και με βαθύ καθαρισμό. Αυτό το καθαριστικό είναι συμπυκνωμένο και βασίζεται σε έναν συνδυασμό διαφόρων συστατικών που λειτουργούν παράλληλα.

Στον πυρήνα του βρίσκονται μια σειρά από BSCs Multifruit ή βοτανικά εκχυλίσματα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι, μύρτιλλα και Ζαχαροκάλαμο που δημιουργούν μια απαλή βάση. Σημαντικά είναι επίσης τα φυσικά AHA που καθαρίζουν και απολεπίζουν το δέρμα ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προάγουν την νεανική όψη του δέρματος αυξάνοντας τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων. Τα αιθέρια έλαια περγαμόντο και πορτοκαλιού δημιουργούν το καθαρό και απλό άρωμα.

Το Invigorating Gel Cleanser είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε συνδυασμό με το Gentlemen’s Tonic Power Packed Nourishing Moisturizer και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά έχει απίστευτα αποτελέσματα για άνδρες με λιπαρή και μεικτή επιδερμίδα!

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.