• Μειωμένη τιμή
  • -20%
Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub 100ml

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub 100ml

29,00 €
23,20 €
(Έκπτωση 20%)

Φυσικό απολεπιστικό που πρέπει να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας περιποίησης κάθε άνδρα, καθώς θα κάνει το δέρμα του να φαίνεται πιο λαμπερό και υγειές 

246

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Το Gentlemen’s Tonic Exfoliating Facial Scrub έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό και μετά τη χρήση του Gentlemen’s Tonic Foaming Facial Cleanser, του Invigorating Gel Cleanser ή του Hydro Fresh Cream Cleanser, είναι ένα φυσικό και αποτελεσματικό απολεπιστικό που περιέχει σωματίδια μπαμπού ως βάση. Συνιστάται να χρησιμοποιείται 3 φορές την εβδομάδα. Aυτό το απολεπιστικό κάνει απίστευτη δουλειά για να απομακρύνει τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ παράλληλα καθαρίζει και μαλακώνει το δέρμα στη διαδικασία. Άλλα βασικά συστατικά περιλαμβάνουν βούτυρο καριτέ και διάφορα εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων που βοηθούν στη διασφάλιση μιας λείας, λαμπερής και εξαιρετικά καθαρής επιδερμίδας.

Κατάλληλο για κανονικό, μικτό και λιπαρό δέρμα, το απολεπιστικό προσώπου απολέπισης φέρει το χαρακτηριστικό άρωμα  Babassu & Bergamot του Gentlemen’s Tonic, το οποίο είναι αναζωογονητικό για τις αισθήσεις αλλά και διακριτικό. Χειροποίητα φτιαγμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά και βιώσιμα συστατικά.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.