• Μειωμένη τιμή
  • -5%
Saponificio Varesino Argania Shower Gel 350ml

Saponificio Varesino Argania Shower Gel 350ml

19,50 €
18,52 €
(Έκπτωση 5%)

Μίγμα ευαίσθητων επιφανειοδραστικών ουσιών χωρίς θειικά σε pH 5,5, που καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να καταστρέφουν το υδρολιπιδικό φιλμ. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα φυτικών ουσιών που λειτουργούν ως υποκατάστατα του φυσικού παράγοντα ενυδάτωσης του δέρματος

983

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Κοκαμιδοπροπυλ βηταΐνη : Λαμβάνεται από κοκαμίδιο (μείγμα αμιδίων και λιπαρών οξέων από λάδι καρύδας) και βεταΐνη (ένα αμινοξύ που υπάρχει σε φυτικές τροφές και ιδιαίτερα στα παντζάρια). Έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για βρεφικά προϊόντα και προϊόντα καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες

Sodium Lauroyl Sarcosinate : Έχει ισχυρές ιδιότητες αφρισμού και προορίζεται για ευαίσθητο και εύκολα ερεθισμένο δέρμα

Sodium Coco-Glucoside Tartrate : Είναι ένα εξαιρετικά απαλό επιφανειοδραστικό για το δέρμα, κατάλληλο για προϊόντα για παιδιά, ηλικιωμένους και ευαίσθητο δέρμα.

Πανθενόλη : Ενυδατική. Λειτουργεί επίσης ως μαλακτικό, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό παράγοντα. Βοηθά επίσης το δέρμα να δημιουργήσει ένα φράγμα ενάντια στους ερεθισμούς και την απώλεια νερού.

Γλυκόζη : Ενυδατικός και ενυδατικός παράγοντας, για την πρόληψη της ξηρότητας του δέρματος.

Γλουταμινικό νάτριο : Βοηθά στη βελτίωση της συμβατότητας με το δέρμα του τελικού προϊόντος.

Σορβιτόλη : Έχει ενυδατικές και ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα.

Ουρία : Η ουρία είναι ένα συστατικό του δέρματός μας. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μόρια νερού στην επιδερμίδα μέχρι τα βαθύτερα στρώματα. Αυτός ο μηχανισμός σας επιτρέπει να διατηρείτε το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. είναι στην πραγματικότητα χρήσιμο για αφυδατωμένο, ξηρό και σκασμένο δέρμα. Λειτουργεί ως υγραντικό και καταπραϋντικό.

Γλυκίνη : Η γλυκίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο κολλαγόνο με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου : Αυτές είναι υδρολυμένες πρωτεΐνες σίτου. Έχει μαλακτικές και αναδομητικές ιδιότητες και δίνει μια μεταξένια και ελαστική πινελιά.

Sodium PCA : Το Sodium PCA έχει μεγάλη ικανότητα να συγκρατεί νερό και χρησιμοποιείται ως εξαιρετικό υγραντικό και ενυδατικό. Το δέρμα επωφελείται από το Sodium PCA, το οποίο το κάνει ενυδατωμένο και ελαστικό και συμβάλλει στη διατήρηση του φυσικού επιπέδου pH του δέρματος.

Καπρυλυλική γλυκόλη : Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Προσδίδει ένα απαλό και ξηρό αισθητηριακό χαρακτηριστικό σε προϊόντα τοπικής φροντίδας δέρματος.

Γαλακτικό οξύ : Στα καλλυντικά, το γαλακτικό οξύ δρα ως προϊόν που ρυθμίζει την κερατινοποίηση (τη διαδικασία που ρυθμίζει την ανανέωση του δέρματος) και έχει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα απολέπισης, αφήνοντας το δέρμα λείο και εύκαμπτο. Χρησιμοποιείται επίσης ως επικουρικό στη θεραπεία προβλημάτων που σχετίζονται με την ακμή, την ψωρίαση και το ακάθαρτο δέρμα.

Καπρυλυδροξαμικό οξύ : «Πράσινο» συντηρητικό/χηλικό

Ethylhexylglycerin : «Πράσινο» συντηρητικό με αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ωστόσο, έχει επίσης μαλακτικές, ενυδατικές και ελαφρώς ενυδατικές ιδιότητες.

Κιτρικό οξύ : «πράσινο» συντηρητικό/χηλικό

Διοξικό γλουταμινικό τετρανάτριο : «πράσινος» συντηρητικός/χηλικός παράγοντας

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.