• Μειωμένη τιμή
  • -10%
Floris London No.89 Aftershave Lotion 100ml

Floris London No.89 Aftershave Lotion 100ml

96,00 €
86,40 €
(Έκπτωση 10%)

Μπαλμ μετά το ξύρισμα το Eau de Toilette Floris No 89, με ένα τυπικό άρωμα των Άγγλων gentleman, είναι το ιδανικό για εσάς. Η δροσερή αρωματική του σύνθεση με μια πινελιά ζεστών μπαχαρικών έχει μια κλασική αρρενωπή απόχρωση την οποία θα ερωτευθείτε για πρώτη φορά και για πάντα.

4634

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Η εισαγωγή εσπεριδοειδών είναι ένας συνδυασμός γλυκού φρέσκου περγαμόντου, πορτοκαλιού και πράσινου πικρού πετιτγκρέιν. Τα κομψά τριαντάφυλλα και το υλάνγκ - υλάνγκ δημιουργούν αντίθεση με την αρρενωπή συγχορδία λεβάντας και γερανιού. Η σύνθεση ζεσταίνεται από μοσχοκάρυδο και οι ξυλώδεις νότες βάσης του σανδαλόξυλου, του κέδρου και του βέτιβερ το κάνουν ανδρική υπόθεση.

Η ιστορία του αρώματος

Ο αριθμός 89 είναι ο αριθμός του καταστήματος Floris στο Λονδίνο. Το άρωμα Floris No 89 είναι επομένως περήφανο και αντιπροσωπευτικό. Ανάμεσα στους λάτρεις του είναι και ο Ian Fleming, ο δημιουργός του James Bond. Και μπορούμε μόνο να μαντέψουμε εάν θέλει να το φοράει και ο ίδιος ο πράκτορας 007. Είναι απίστευτο ότι το άρωμα κυκλοφόρησε το 1951 και μέχρι σήμερα οι άνδρες δεν το αποχωρίζονται.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.