Proraso Shaving Foam Sensitive 300ml

Proraso Shaving Foam Sensitive 300ml

5,00 €

Ο αφρός sensitive 300ml της Proraso είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν ευαίσθητες επιδερμίδες.

3594
4 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ο αφρός sensitive 300ml της Proraso είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στον παχύ και κρεμώδες αφρό του, προστατεύει το δέρμα απλώνοντας του πάνω του μια αόρατη ασπίδα ενώ παράλληλα επιτρέπει την λεπίδα να γλιστρήσει με άνεση αποτρέποντας έτσι τους ερεθισμούς και τα κοψίματα. Η σύνθεση του αποτελείται από βρώμη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που διαθέτουν ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες χαρίζοντας παράλληλα ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα.

Οδηγίες χρήσης:

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Απελευθερώστε μια μεγάλη ποσότητα αφρού στην παλάμη σας και με κυκλικές κινήσεις απλώστε τον αφρό ομοιόμορφα στο πρόσωπο σας. Για καλύτερα αποτελέσματα ενυδατώστε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό πριν την εφαρμογή του αφρού στην επιδερμίδα σας. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό μετά το ξύρισμα. Επιλέξτε την ολοκληρωμένη σειρά ξυρίσματος της Proraso: pre-shave, after shave balm ή lotion για ένα βαθύ ξύρισμα ελαχιστοποιώντας τους ερεθισμούς.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.