Proraso Shaving Foam Sandalwood 300ml

Proraso Shaving Foam Sandalwood 300ml

5,00 €

Ο αφρός ξυρίσματος σανδαλόξυλο της Proraso παράγει έναν πλούσιο αφρό που μαλακώνει και ενυδατώνει τις τρίχες του προσώπου για ένα απαλό και ευχάριστο ξύρισμα με έντονο αίσθημα δροσιάς.

3582
2 αντικείμενα

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Ο αφρός ξυρίσματος σανδαλόξυλο της Proraso παράγει έναν πλούσιο αφρό που μαλακώνει και ενυδατώνει τις τρίχες του προσώπου για ένα απαλό και ευχάριστο ξύρισμα με έντονο αίσθημα δροσιάς. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και χάρη στο σανταλόξυλο διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ το βούτυρο καριτέ θα χαρίσει ελαστικότητα και ενυδάτωση ακόμα και στις πιο ξηρές επιδερμίδες.

Συνδυάστε το με την πλήρη σειρά ξυρίσματος Proraso pre-shave cream, after shave lotion.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Απελευθερώστε μια μεγάλη ποσότητα αφρού στην παλάμη σας και με κυκλικές κινήσεις απλώστε τον αφρό ομοιόμορφα στο πρόσωπο σας. Για καλύτερα αποτελέσματα ενυδατώστε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό πριν την εφαρμογή του αφρού στην επιδερμίδα σας. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό μετά το ξύρισμα.

Συστατικά

Aqua (Water/ Eau), Stearic Acid, Triethanolamine, Butane, Laureth-23, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Parfum (Fragrance), Isobutane, Tetrasodium EDTA, Sodium Metasilicate, Propane, Sodium Hydroxymethylglycinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies.